The game svt play

The Game | UR Play

The Game | UR Play

Och hur säger man hej i Indien? När de hamnar på en svart ruta på spelbrädet kommer barnen till Dark Queen, en elak häxa som bor på en vind. Där är de tvungna …

Tre barn får en rejäl överraskning! När de slår tärningen i spelet The Game hamnar de plötsligt mitt inne i spelet – och alla pratar engelska. Spelledaren Jester ledsagar dem genom olika moment, medan Dark Queen försöker stoppa deras jakt efter vinsten. Varje avsnitt följer ett tema, och barnen måste lösa uppgifter som till exempel att stava ett ord eller identifiera vad djur heter på engelska. Barnen spelar sig igenom tio rundor och får efter varje runda ett pris. Till slut har de samlat tio stycken guldfärgade prylar och kan plötsligt se ett mönster.

The Game: Family | UR Play

The Game: Family | UR Play

Hos Dark Queen får barnen frågor om familjen innan hon till slut upplöses och …

I tionde omgången av The Game handlar det om familjen. Amanda försöker få sin spegelbild att skratta och i nästa utmaning visar det sig hur väl Marco egentligen känner sin syster Lucia. Hos Dark Queen får barnen frågor om familjen innan hon till slut upplöses och försvinner. Innan spelet är helt över måste Amanda, Lucia och Marco bilda ett ord genom att lägga första bokstäverna från sina priser i rätt ordning. Del 10 av 10.

Game on | SVT Play

Spelentusiasterna Ida och Laura testar och recenserar olika TV-spel och konsoler. Det blir också Cosplay, utmaningar och barnens synpunkter på spelande.

Gamingdrömmar – SVT Play

Gamingdrömmar | SVT Play

I det här programmet hänger Oskar Arleon på speleventet Dreamhack och spelar favoritspel med gamingälskande barn och vuxna. Det blir Fortnite, Roblox, …

I det här programmet hänger Oskar Arleon på speleventet Dreamhack och spelar favoritspel med gamingälskande barn och vuxna. Det blir Fortnite, Roblox, Minecraft, Overwatch och Subnautica.

Game of hands – Avsnitt 3 – SVT Play

X-Games | SVT Play

Inga avsnitt finns tillgängliga just nu. Senast tillgängligt 15 aug 2017. Farfyllda tävlingar – från tävlingsarenor i X-games, exklusivt på webben.

Farfyllda tävlingar – från tävlingsarenor i X-games, exklusivt på webben.

X-Games – SVT Play

Good gaming | SVT Play

Laura och Ida är streamare som spelar, tävlar, testar och betygssätter dagens spel i varje program. Även “Try Not to Laugh”, en utmaning där förloraren får …

Laura och Ida är streamare som spelar, tävlar, testar och betygssätter dagens spel i varje program. Även “Try Not to Laugh”, en utmaning där förloraren får tugga i sig mycket konstig mat som straff.

Keywords: the game svt play