Såpbubblor biltema

Såpbubblor, tvättbjörn, 177 ml – Biltema.se

Släpp loss kreativiteten och ta såpbubbelleken till en helt ny nivå. Med hjälp av såpbubbelpandan kommer du kunna göra extra många bubblor vid varje …

Släpp loss kreativiteten och ta såpbubbelleken till en helt ny nivå. Med hjälp av såpbubbeltvättbjörnen kommer du kunna göra extra många bubblor vid varje blåsning. Bubblorna blir både stora och små och vem vet, kanske är du den som lyckas blåsa den allra största. Roligt för både ung och gammal. VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år.

Såpbubblor, räv, 177 ml – Biltema.se

Släpp loss kreativiteten och ta såpbubbelleken till en helt ny nivå. Med hjälp av såpbubbelräven kommer du kunna göra extra många bubblor vid varje blåsning. Bubblorna blir både stora och små och vem vet, kanske är du den som lyckas blåsa den allra största. Roligt för både ung och gammal. VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år.

Såpbubblor, uggla, 177 ml – Biltema.se

Släpp loss kreativiteten och ta såpbubbelleken till en helt ny nivå. Med hjälp av såpbubbelugglan kommer du kunna göra extra många bubblor vid varje blåsning. Bubblorna blir både stora och små och vem vet, kanske är du den som lyckas blåsa den allra största. Roligt för både ung och gammal. VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år.

Såpbubblor, hund, 177 ml – Biltema.se

Släpp loss kreativiteten och ta såpbubbelleken till en helt ny nivå. Med hjälp av såpbubbelhunden kommer du kunna göra extra många bubblor vid varje blåsning. Bubblorna blir både stora och små och vem vet, kanske är du den som lyckas blåsa den allra största. Roligt för både ung och gammal. VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år.

Såpbubblor, panda, 177 ml – Biltema.se

Släpp loss kreativiteten och ta såpbubbelleken till en helt ny nivå. Med hjälp av såpbubbelpandan kommer du kunna göra extra många bubblor vid varje blåsning. Bubblorna blir både stora och små och vem vet, kanske är du den som lyckas blåsa den allra största. Roligt för både ung och gammal. VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år.

Såpbubbelmaskin, elefant – Biltema.se

Såpbubbelmaskin, elefant

Såpbubbelvätska, 1 l – Biltema.se

Refillsåpa för alla typer av såpbubbelleksaker. Öppna korken och återfyll önskad leksak med ny såpa. Därefter kan den roliga leken fortsätta. Levereras i en blå eller grön flaska med skruvkork. VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år

Såpbubbelpistol – Biltema.se

Stor såpbubbelpistol som snabbt sprutar ut många bubblor. Häll i såpbubbelvätska i fatet och doppa pistolen i vätskan några gånger – sen är det bara att trycka på avtryckaren. Skapa bubblor i olika storlekar genom att använda den stora bubbelringen eller den lilla. Två olika bubbelringar, ett fat för bubbellösning samt 236 ml såpbubbelvätska ingår.  Refillsåpa  finns att köpa som tillbehör. Glöm heller inte att köpa hem batterier . VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år.

Såpbubbelburk, 118 ml – Biltema.se

Att blåsa såpbubblor är något alla barn älskar. Med denna klassiska såpbubbelburk med tillhörande bubbelstav kan barnet blåsa mängder av härliga bubblor. Tar såpan slut fylls burken lätt upp igen med refillsåpa , som finns att köpa som tillbehör.  Såpbubbelbehållaren innehåller 118 ml och är perfekt att ha med sig ut i trädgården eller att ha med sig i husvagnen på semestern.  Finns i flera färger. Säljs styckevis. Viktigt att tänka på Vid köp via ”Köp och hämta” går det inte att välja specifik färg på denna artikel. VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år.

Såpbubbelvätska, 1 l – Biltema.se

Refillsåpa för alla typer av såpbubbelleksaker. Öppna korken och återfyll önskad leksak med ny såpa. Därefter kan den roliga leken fortsätta. Levereras i en rosa, blå eller grön flaska med skruvkork. VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år

Keywords: såpbubblor biltema