Golvfläkt med fjärrkontroll biltema

Golvfläkt med fjärrkontroll, 16″ – Biltema.se

Vid köp av golvfläktar, pelarfläktar & tornfläktar som ger svalka i värmen ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Är du trött på att det blir alldeles för varmt inomhus på sommaren? Då är denna stående golvfläkt något för dig. Fläkten, som passar perfekt både för hemmet och kontoret, sprider behagliga och svalkande vindar i rummet. På så sätt kan du fortsätta att vistas där även under de varmaste dagarna. Enkel att använda Golvfläkten är mycket enkel att använda och styrs med knappar eller fjärrkontroll.  Knappar: Tryck på on-knappen på fläktens hals och fläkten går igång. Vill du stänga av den trycker du istället på off-knappen. Med knapparna kan du även ändra fläkthastighet och vindtyp, starta timerfunktionen, samt välja om du vill att fläkten ska rotera eller inte. Fjärrkontroll: Med fjärrkontrollen kan du starta och stoppa fläkten, ändra fläkthastighet och vindtyp, starta timerfunktionen, samt välja om du vill att fläkten ska rotera eller inte. Tre hastigheter Fläkten har tre hastighetslägen, låg- medel- och hög-hastighet. På så sätt kan du välja en fläktstyrka som passar dina behov och känns behaglig för dig. Fläktstyrkan justeras enkelt med hastighetsknappen eller med fjärrkontrollen. Oscillerande Önskar du att fläkten roterar startar du rotationen genom att trycka på rotationsknappen på fläktmotorns ovansida eller på fjärrkontrollen. Fläkten sprider då svalka i hela rummet. Vill du låsa fläkten i ett visst läge trycker du på rotationsknappen igen. Fläkten slutar då att rotera. Smidig timerfunktion Fläkten har en smidig automatisk timerfunktion med 30 minuters intervall från 1-7,5 timmar. Du kan använda den både för att slå av och på fläkten. Tre vindtyper Fläkten har tre vindtyper du kan välja mellan, sleep, normal och naturlig vind. Sleep: Sleep-läget använder du när du ska sova. Fläkten går då med svag fläktstyrka. Normal vind: Normal vind baseras på ditt val av låg-, medel- eller hög-hastighet. Naturlig vind: Naturlig vind immiterar ett naturligt vindflöde baserat på starka och mjuka vindar. Styrkan på de starkaste vindarna baseras på vilket läge fläkten är inställd på 1, 2 eller 3. Indikatorlampor Fläkten är försedd med indikatorlampor som visar vilka inställningar som är aktiverade. Indikatorlamporna finner du på fläktens hals ovanför knapparna. Justerbar vinkel Fläkten har justerbar vinkel. Vill du justera den tiltar du fläkten till önskat läge, helt utan att behöva lossa någon skruv eller trycka in någon knapp.  Höj- och sänkbar Vill du justera höjden på fläkten lossar du på höjdjusteringsvredet och justerar fläkten till önskad höjd. Dra sedan åt vredet.  Viktigt att tänka på Fläkten är endast avsedd för inomhusbruk.

Köp【Golvfläkt】hos Biltema Varför betala mer?

Köp【Golvfläkt】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Fjärrkontroll: Med fjärrkontrollen kan du starta och stoppa fläkten, ändra …

Vid köp av golvfläktar, pelarfläktar & tornfläktar som ger svalka i värmen ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Pelarfläkt smart, 100 cm – Biltema.se

Är du trött på att det blir alldeles för varmt inomhus på sommaren?

Är du trött på att det blir alldeles för varmt inomhus på sommaren? Då är denna stående golvfläkt något för dig. Fläkten, som passar perfekt både för hemmet och kontoret, sprider behagliga och svalkande vindar i rummet. På så sätt kan du fortsätta att vistas där även under de varmaste dagarna.  Enkel att styra Pelarfläkten är mycket enkel att starta. Tryck en gång på fläktens on-/off-knapp och den går igång. Ytterligare inställningar kan göras både via touchpanel, fjärrkontroll eller app. Touchpanel: På touchpanelen kan du göra alla grundläggande inställningar. Du kan starta och stoppa fläkten, ändra fläkthastighet och vindtyp, starta timerfunktionen, slå av och på panelbelysningen, samt välja om du vill att fläkten ska rotera eller inte. Rotationsknappen används även till att aktivera appstyrningen. Fjärrkontroll: Med fjärrkontrollen kan du starta och stoppa fläkten, ändra fläkthastighet och vindtyp, starta timerfunktionen, slå av och på panelbelysningen, samt välja om du vill att fläkten ska rotera eller inte. App: Genom att pelarfläkten har inbyggt wifi kan du styra och programmera den direkt i din smartphone. Ladda ned appen Tuya Smart, som finns för både iOS och Android, och du kan börja appstyra fläkten. I appen kan du utföra samma funktioner som med  touchpanelen och fjärrkontrollen. Du kan dessutom fjärrstyra fläkten oavsett var du befinner dig och schemalägga när fläkten ska starta. Appen stödjer wifi 2,4 GHz. Tänk på att appen utvecklas med tiden. Den medföljande appmanualen kan därför bli inaktuell. Den senaste utgåvan finns alltid på Biltemas hemsida och uppdateras löpande så fort någon uppdatering av appen sker. Appmanualen hittar du under manualer och dokument. Tre hastigheter Fläkten har tre hastighetslägen, låg- medel- och hög-hastighet. På så sätt kan du välja en fläktstyrka som passar dina behov och känns behaglig för dig. Två vindtyper Fläkten har två vindtyper du kan välja mellan, normal och naturlig vind.  Normal vind: Normal vind baseras på ditt val av låg-, medel- eller hög-hastighet. Naturlig vind: Naturlig vind immiterar ett naturligt vindflöde baserat på starka och mjuka vindar. Styrkan på de starkaste vindarna baseras på vilket läge fläkten är inställd på 1, 2 eller 3.   Oscillerande Med en enkel knapptryckning kan du välja om du vill att fläkten ska rotera och sprida svalka i hela rummet eller om du vill låsa den i fast läge. Smidig timerfunktion Fläkten har en smidig automatisk timerfunktion med 60 minuters intervall från 1-8 timmar. Du kan använda den både för att slå av och på fläkten. Viktigt att tänka på Appen utvecklas med tiden. Den medföljande appmanualen kan därför bli inaktuell. Den senaste utgåvan finns alltid på Biltemas hemsida och uppdateras löpande så fort någon uppdatering av appen sker. Appmanualen hittar du under manualer och dokument.

Golvfläkt 16″ – Biltema.se

GOLVFLÄKT MED FJÄRRKONTROLL. GULVVIFTE MED FJERNKONTROLL. LATTIATUULETIN KAUKOSÄÄTIMELLÄ. GULVVENTILATOR MED FJERNBETJENING. 16″. Biltema, Garnisonsgatan 26 …

Är du trött på att det blir alldeles för varmt inomhus på sommaren? Då är denna stående golvfläkt något för dig. Fläkten, som passar perfekt både för hemmet och kontoret, sprider behagliga och svalkande vindar i rummet. På så sätt kan du fortsätta att vistas där även under de varmaste dagarna. Enkel att starta Golvfläkten är mycket enkel att starta. Tryck på någon av hastighetsknapparna på fläktens hals och fläkten går igång. Vill du stänga av den trycker du på avstängningsknappen, som sitter under hastighetsknapparna. Tre hastigheter Fläkten har tre hastighetslägen, låg- medel- och hög-hastighet. På så sätt kan du välja en fläktstyrka som passar dina behov och känns behaglig för dig. Fläktstyrkan justeras enkelt med hastighetsknapparna. Oscillerande Önskar du att fläkten roterar startar du rotationen genom att dra upp rotations-knappen på fläktmotorns ovansida. Fläkten sprider då svalka i hela rummet. Vill du låsa fläkten i ett visst läge trycker du ned rotations-knappen. Fläkten slutar då att rotera. Justerbar vinkel Fläkten har justerbar vinkel. Vill du justera den tiltar du fläkten till önskat läge, helt utan att behöva lossa någon skruv eller trycka in någon knapp.  Höj- och sänkbar Vill du justera höjden på fläkten lossar du på höjdjusteringsvredet och justerar fläkten till önskad höjd. Dra sedan åt vredet.  Viktigt att tänka på Fläkten är endast avsedd för inomhusbruk.

Golvfläkt, 20” – Biltema.se

Golvfläkt, 20”

Golvfläkt, 16″ – Biltema.se

Är du trött på att det blir alldeles för varmt inomhus på sommaren? Då är denna stående golvfläkt i kromad metall något för dig. Fläkten, som passar perfekt både för hemmet och kontoret, sprider behagliga och svalkande vindar i rummet. På så sätt kan du fortsätta att vistas där även under de varmaste dagarna. Enkel att starta Golvfläkten är mycket enkel att starta. Vrid på hastighetsreglaget på fläktmotorns ovansida och fläkten går igång. Tre hastigheter Fläkten har tre hastighetslägen, låg- medel- och hög-hastighet. På så sätt kan du välja en fläktstyrka som passar dina behov och känns behaglig för dig. Fläktstyrkan justeras enkelt med hastighetsreglaget. Oscillerande Önskar du att fläkten roterar startar du rotationen genom att dra upp rotations-knappen på fläktmotorns ovansida. Fläkten sprider då svalka i hela rummet. Vill du låsa fläkten i ett visst läge trycker du ned rotations-knappen. Fläkten slutar då att rotera. Justerbar vinkel Fläkten har justerbar vinkel. Vill du justera den lossar du på vinkeljusteringsskruven och tiltar fläkten till önskat läge. Dra sedan åt skruven.  Höj- och sänkbar Vill du justera höjden på fläkten lossar du på höjdjusteringsratten och justerar fläkten till önskad höjd. Dra sedan åt ratten.  Viktigt att tänka på Fläkten är endast avsedd för inomhusbruk.

Köp billiga【Fläktar】hos Biltema – Varför betala mer?

Köp billiga【Fläktar】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av kalluftsfläkt, bordsfläkt, golvfläkt, torn- & pelarfläkt ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

GOLVFLÄKT MED FJÄRRKONTROLL GULVVIFTE … – Biltema

Golvfläkt med fjärrkontroll erbjudande hos Biltema

Aktuella Golvfläkt med fjärrkontroll erbjudanden från Biltema reklamblad. Kolla in dom senaste Golvfläkt med fjärrkontroll erbjudandena och njut av dom billigaste Golvfläkt med fjärrkontroll erbjudandena till dom allra bästa priserna.

Keywords: golvfläkt med fjärrkontroll biltema