De bästa mat- och arbetsplatserna i Höör: McDondald’s, Platsbanken, Statoil och Lidl

Höör är en liten charmig stad belägen i Skåne. Trots att staden inte är stor finns det några platser som sticker ut när det kommer till mat- och arbetsplatser. Nedan följer en lista över de bästa mat- och arbetsplatserna i Höör:

McDonald’s

McDonald’s är välkänt över hela världen och finns även i Höör. På McDonald’s kan du njuta av klassiska hamburgare, pommes frites och milkshakes. Det är en plats där du kan snabbt och enkelt få i dig en god måltid.

Öppettider

Dag Öppettider
Måndag-fredag 10:00-01:00
Lördag-söndag 10:00-02:00

Platsbanken

Platsbanken är en arbetsförmedling där du kan hitta jobb och söka lediga tjänster i Höör. Det är en bra resurs för både arbetssökande och arbetsgivare. Platsbanken hjälper till att matcha rätt person med rätt jobb.

Öppettider

Dag Öppettider
Måndag-torsdag 08:00-16:30
Fredag 08:00-13:00

Statoil

Statoil är en bensinstation som erbjuder en rad olika tjänster och produkter. Här kan du fylla på bränsle, köpa snacks och förfriskningar, och till och med tvätta din bil. Statoil är en bekväm plats att besöka när du är på väg och behöver göra en snabb paus.

Öppettider

Dag Öppettider
Måndag-fredag 06:00-23:00
Lördag-söndag 07:00-23:00

Lidl

Lidl är en populär livsmedelsbutik som erbjuder ett brett sortiment av matvaror till förmånliga priser. Här hittar du allt från färsk frukt och grönsaker till mejeriprodukter och bröd. Lidl är en bekväm plats att handla dina dagliga matvaror.

Öppettider

Dag Öppettider
Måndag-fredag 08:00-21:00
Lördag-söndag 08:00-20:00

Många Höörbor föredrar att äta på McDonald’s när de är ute och äter middag. Det är också en populär arbetsplats för ungdomar som söker sitt första jobb.

  • Många invånare i Höör använder Platsbanken för att hitta jobb och söka lediga tjänster.
  • Statoil är en perfekt plats att fylla på bränsle när du är ute på vägen.
  • Lidl är en prisvärd livsmedelsbutik som erbjuder allt du behöver för att göra din matinköp.

Sammanfattningsvis erbjuder Höör några utmärkta mat- och arbetsplatser. Oavsett om du är sugen på en snabbmatmåltid, behöver söka jobb eller handla livsmedel, kommer dessa platser att tillgodose dina behov.

Ofte stillede spørgsmål

Var ligger McDonald’s i Höör?

McDonald’s i Höör ligger på (address). För att hitta exakt adressen kan du använda en karta eller GPS.

Hur hittar jag lediga jobb i Höör genom Platsbanken?

För att hitta lediga jobb i Höör genom Platsbanken kan du besöka deras webbplats (Platsbankens webbadress) och använda sökfunktionen som låter dig ange din önskade plats. Platsbanken är en resurs för att koppla samman arbetssökande med arbetsgivare.

Vilka är öppettiderna för Statoil i Höör?

Statoil i Höör har följande öppettider: (anges öppettiderna här). Öppettiderna kan variera, så det är alltid bra att dubbelkolla på företagets webbplats eller ringa dem i förväg.

När stänger McDonald’s i Eslöv?

McDonald’s i Eslöv stänger (anges stängningstiden). Öppettiderna kan variera, så det är alltid bra att dubbelkolla på företagets webbplats eller ringa dem i förväg.

Har Lidl i Höör specifika öppettider?

Ja, Lidl i Höör har specifika öppettider. Deras öppettider är (anges öppettiderna). Det kan finnas variation i öppettiderna beroende på helgdagar eller särskilda händelser, så det är alltid bäst att kolla Lidl webbplats eller ringa butiken direkt.

Hur hittar jag McDonald’s i Eslöv?

McDonald’s i Eslöv ligger på (adress). För att hitta exakt adressen kan du använda en karta eller GPS.

Var kan jag hitta information om lediga jobb i Höör?

Du kan hitta information om lediga jobb i Höör genom att besöka Platsbankens webbplats (Platsbankens webbadress) och söka efter jobb i Höör. Platsbanken är en resurs för att koppla samman arbetssökande med arbetsgivare.

Finns det någon Lidl i Höör?

Ja, det finns en Lidl i Höör på (adress). Kontrollera deras webbplats eller ring butiken för att få information om eventuella ändringar i öppettiderna.

Vad är öppettiderna för McDonald’s i Höör?

Öppettiderna för McDonald’s i Höör är (anges öppettiderna). Öppettiderna kan variera, så det är alltid bra att dubbelkolla på företagets webbplats eller ringa dem i förväg.

Vad är adressen till Statoil i Höör?

Adressen till Statoil i Höör är (adress). Du kan använda en karta eller GPS för att hitta exakt plats.

Artiklen De bästa mat- och arbetsplatserna i Höör: McDondald’s, Platsbanken, Statoil och Lidl har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 5 anmeldelser